Aku Ankka Tarjous – Tilaa Aku Ankka

aku ankka tarjous

Aku Ankka lehti on suomalaisten kestosuosikkeja. Akun toilailuista ja seikkailusta ovat jo vuosikymmenien ajan nauttineet niin perheen nuorimmat kuin vähän vanhemmatkin

Uusi lehti ilmestyy joka keskiviikko. Lehdessä on Aku Ankan lisäksi monia muita tunnettuja hahmoja, kuten Hessu, Mikki ja Iines Ankka, unohtamatta tietenkään Akun rakkaita veljenpoikia

Aku Ankalla onkin laaja kannattaja joukkonsa, joten ei mikään ihme miksi Aku Ankka tarjouksetkin ovat niin etsittyjä. 

Aku Ankka lehti on kestosuosikki

Aku Ankka on ehkä eräs suosituimmista Suomessa ilmestyvistä lehdistä, ja sillä on edelleen reilusti yli miljoona lukijaa joka viikko. Tämä on kova saavutus, sillä lehtien lukijamäärät ovat elektroniisen viihteen myötä laskeneet lähes kaikilla lehdillä. Mikä on siis Aku Ankan salaisuus?

Eräs syy on varmasti se, että Aku Ankan parissa on kasvanut jo lähes kolme sukupolvea. Ensimmäiset numerot ilmestyivät Suomessa jo 1951, joten rupeaa olemaan jo melkein harvinaista, että ihminen ei olisi nuorempana tätä lehteä lukemaan päässyt.

Tämän hetken parhaat Aku Ankka tarjoukset

Lehti on kuitenkin muuttunut sitten alkuaikojen jossakin määrin. Käsikirjoittajat ja piirtäjät ovat vaihtuneet, ja lehteen on ilmestynyt paljon uusia hahmoja Aku Ankan ja Mikki Hiiren rinnalle. Eräitä tunnetuimpia ovat mm. Iines Ankka, Hannu Hanhi, Karhukopla, Kroisos Pennonen ja Superhessu.

Ehkäpä kuitenkin merkittävin syy tämän lehden valtavaan lukijakuntaan on se yksinkertainen fakta, että tämä lehti puree niin nuoreen kuin vanhempaankin. Harvoja lehti lukee mielellään niin iäkkäät seniorit kuin perheen nuorimmatkin. Aku Ankka lehti on tässä onnistunut, joka on eräs sen suosion suurista syistä.

Toinen merkittävä syy on varmasti se, että Aku Ankka on onnistunut siirtymään digitaaliaikaan paremmin kuin monet muut lehdet.​ Sen Lataamo -nimellä kulkeva palvelu on nimittäin yksi parhaista, mitä tulee lehtien tilauslahjoista.

Sen avulla voit lehden tilaajana lukea netin kautta lähes kaikki koskaan julkaistut Aku Ankka tarinat, ja vielä Suomeksi! Se onkin uskomattoman hyvä palvelu kaikille ankkojen faneille, jonka ansiosta lukeminen ei lopu kesken seuraava numeroa odotellessakaan.

Aku Ankka itselle tai lahjaksi

Aku Ankkaa tilataan paljon lahjaksi, sillä se on toinen erittäin turvallinen lahjalehti Seura lehden lisäksi. Harva voi sanoa rehellisesti pettyvänsä, jos heille hankkii Aku Ankka lehden tilauksen lahjaksi.

Monesti erityisesti lapsille hankitaan tämän lehden tilaus, sillä lähes kaikki lapset rakastavat Akun toilailuja lehden sivuilla. Lisäksi tätä ajatellen Aku Ankkaa on saatavilla helposti määräaikaisena tilauksena, jolloin tilaus loppuu automaattisesti ilman toimenpiteitä sovitun ajanjakson jälkeen. Näin se on helppo antaa lahjaksi, ilman että tarvitsisi pelätä tilauksen jatkumista vuodesta toiseen.

Parhaan tarjouksen saa yleensä netistä, ja koska ne vaihtuvat melko usein, kannattaa niiden kanssa olla tarkkana. Jos nykyinen tarjous ei houkuta, kannattaa odottaa hetki ja katsoa millainen seuraava tarjous on.

Aku Ankka on Suomen suosituin aikakauslehti ja se onkin kaikenikäisten lempilukemistoa. Aku Ankan tarinat ovat täynnä rikasta ja nasevaa suomen kieltä. Lehdessä on mukana vuoden aikana erilaisia yllätyksiä, kuten tarroja, lukujärjestys, julisteita, sekä puuha- ja sarjakuvaliitteitä. Vuoden aikana lehdestä ilmestyy myös teemanumeroita. Lehden tilaajilla on mahdollisuus saada upeita tarjouksia Ankka-tuotteista, kuten t-paidoista ja sarjakuvakirjoista. Aku Ankka ilmestyy 52 kertaa vuodessa, joka keskiviikko!

Suomen suosituinta sarjakuvalehteä, Aku Ankkaa lukevat kaikenikäiset sarjakuvista pitävät ihmiset. Aku Ankan suosion syy on sen riemukkaat tarinat ja sarjakuvan taidokas kuvitus. Myös oivaltava ja rikas suomen kieli on tärkeässä roolissa. Aku Ankkaa voikin sanoa Suomen hauskimmaksi sarjakuvalehdeksi. Aku Ankassa on liitteitä ja yllätyksiä tämän tästä: puuha- ja sarjakuvaliitteitä, julisteita, tarroja, lukujärjestys ja jännittäviä teemanumeroita.

Vaikka erilaisia lehtiä saattaakin nykyään lukea myös netissä, perinteistä paperilehteä on rentouttavaa lukea esimerkiksi mahallaan patjalla maaten tai sohvalla. Sitäpaitsi perinteinen lehti kulkee kassissa helposti minne vain ja lehteä on mukava lukea esimerkiksi metrossa matkustaessa. Tänä päivänä monet korkealaatuiset aikakauslehdet on mahdollista tilata halpaan hintaan, ja lisäksi useat aikakauslehdet tarjoavat uudelle lehtitilaajalle mukavia tilaajalahjoja. Lehtien lukeminen on mukava ajanviete, joka hauskuuttaa ja tuo uusia ajatuksia.

Tilaa Aku Ankka

Yleistä

Aku Ankka on Suomen ylivoimaisesti suosituin sarjakuvalehti. Sen suosio on ollut Suomessa ilmiömäinen aina ensimmäisestä vuonna 1951 ilmestyneestä numerosta lähtien.

Väkilukuun suhteutettuna Suomi onkin maailman innokkain Ankka-maa – peräti viidennes suomalaisista lukee Aku Ankkaa säännöllisesti.

Ilmestyy

Kerran viikossa, keskiviikkoisin.

Lisätietoja

Tilaa

Valitse tilauksen kesto
Kestotilaus 12 kk 78,00 eur + uusille tilaajille 1 kk kaupan päälle!
Määräaikaistilaus 12 kk 84,00 eur
Kestotilaus 6 kk 43,00 eur + uusille tilaajille 1 kk kaupan päälle.
Määräaikaistilaus 6 kk 46,00 eur.

Laskutus
1 erässä
2 erässä
3 erässä

Aku Ankka Lehteä lukevat ovat katsoneet myös näitä tarjouksia

Palaa Etusivulle >>

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: