Anna Lehti Tarjous – Tilaa Anna

anna lehti tarjous

Anna on lähes joka torstai (48 kertaa vuodessa) ilmestyvä naisten elämää rohkeasti käsittelevä iloinen lehti.

Se on täynnä henkilöhaastatteluja ja laajoja artikkeleita monesti mielenkiintoisesta aiheesta, kuten vaikka seuraavista teemoista:

 • Muoti ja erilaiset trendit
 • Kauneus & terveys sekä muu hyvinvointi
 • Shoppailu ja sisustaminen
 • Julkkikset ja heidän haastattelunsa
 • Ruoka ja matkat

Anna lehti sopii lähes joka naiselle

Anna lehti on suunnattu naisille, jotka välittävät ja huolehtivat itsestään. Näin monet sen jututkin liittyvät aiheisiin, jotka liittyvät eri tavoin naisten hyvinvointiin ja terveyteen.

Mikään liikuntalehti Anna ei kuitenkaan ole, vaan sitä voisi kuvailla hyvin monipuoliseksi, mutta naisten asioihin keskittyväksi lehdeksi. Siinä on todella monia eri teemoja, ja ne vaihtelevat vuoden ajan ja ajankohtaisuuden mukaan.

Kesällä aiheet liittyvät enemmän mökkeilyyn ja ulkonaoloon, kun taas talvisin aiheena on enemmän sisustus ja itsestään huolehtiminen ruoan ja liikunnan avulla.

Tämän monipuolisuuden ansiosta lähes jokaiselle lukijalle löytyy mielenkiintoista luettavaa, eikä ole ihme että Anna lehti on eräs suosituimmista naistenlehdistä. Halusit sitten julkkisjuoruja, hyviä reseptejä tai jotain muuta, Anna lehdestä löydät niitä melko varmasti.

Anna eroaa myös monista muista lehdistä siinä, että sitä julkaistaan lähes joka viikko. Lisäksi Anna lehden nettipuoli on erityisen vahva, ja sen kotisivuilla käykin todella paljon ihmisiä joka kuukausi. Se on täynnä erilaisia artikkeleja ja sieltä löytyy mm. aktiivinen keskustelupalsta. Samaten lehden sivuilla on joitakin lehden tukemia bloggareita, joiden blogit ovat saavuttaneet aika vahvan suosion.

Anna lehti itselle tai lahjaksi

Anna lehti on myös turvallinen ja melko edullinen valinta, jos etsit jotakin lehteä tai muuten helppoa lahjaa jollekkin välittämällesi naiselle.

Lahjan voi hankkia lyhyemmällä tai pidemmällä jaksolla, jotka vaihtelevat 2 kk (8 numeron) tilauksesta aina 12 kk tilaukseen. Näin voit helposti miettiä, kuinka paljon kyseisestä henkilöstä oikeasti välität 🙂 (vitsi, vitsi)

Tilauksen yhteydessä saat vaihtuvan tilaajalahjan, sekä mahdollisen ilmaisen näytenumeron johonkin muuhun lehteen.

Huomioithan, että tilauksesi alkaa aina seuraavasta kuusta. Eli vaikka tilaisit Anna lehden 1.4.2017, alkaa tilaus virallisesti tulemaan kotiisi vasta toukokuun alusta. Tietenkin myös laskutus alkaa vasta silloin.

Anna lehti lyhyesti

 • Naisille suunnattu elämäntapalehti
 • Julkaistaan 48 kertaa vuodessa
 • Alkanut jo 1963
 • 84 % lukijoista naisia, ja keski-ikä on noin 21 - 60 vuoden välillä.
 • Tilausvaihtoehtoina joko pelkkä paperinen tai digitaalinen lehti, tai näiden yhdistelmä.
 • Vastaava päätoimittaja 2017: Emma Koivula

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: