Auto Bild lehti – Tilaus ja lehtitarjous – Tilaa Auto Bild

auto-bild-suomi-lehti-tarjous

Auto Bild lehti opastaa oikean ja juuri itselleen sopivan auton hankinnassa. Lehden lukijat myös haluavat pitää huolta autostaan ja tämän vuoksi lukijoita kiinnostaa myös kaikki autoiluun liittyvät palvelut ja tuotteet. Suomen suosituimpiin kuuluvan autolehden keskeisiä teemoja ovat testit, uutuusmallien koeajot ja isot vertailut. Verrattomat 100000 km kestotestit ja joka vuosi melkein 500 testattua ja koeajettua autoa antavat kattavaa ja informatiivista tietoa auton ostoa ajatellen.

Vaikka lähes kaikkia lehtiä on mahdollista tänä päivänä lueskella niin ikään internetissä, perinteistä lehtijulkaisua on mukavaa lueskella esim. selällään patjalla maaten tai ruokapöydässä. Sitäpaitsi tavallinen paperilehti kulkee laukussa kätevästi missä vain ja sitä saattaa lueskella mm. lentokoneessa matkatessa. Tätä nykyä monet korkealaatuiset julkaisut on mahdollista tilata huokeaan hintaan, ja niin ikään lukuisat julkaisut myöntävät uudelle asiakkaalle jännittäviä tilaajalahjoja. Lehdet on mukava harraste, joka hauskuuttaa ja laajentaa perspektiiviä elämään.

Tämän hetken Auto Bild Tarjous

Uusi, nopea autolehti!

Lue kaikki autoista ensimmäisenä Auto Bild Suomesta. Auto Bild Suomi perustuu kansainväliseen menestyslehteen ja sen toimituksella on käytössään saksalaisen emolehden mahtavat resurssit: yksinoikeudet artikkeleihin ja Euroopan parhaat autokuvat. Noin puolet lehden jutuista tehdään täysin suomalaisin voimin.

Auto Bild Suomi kertoo autoalan uutiset, esittelee tulevaisuuden trendit ja koeajaa automallit. Käytettyjen autojen markkinoita seurataan tarkasti. Sokerina pohjalla ovat 100 000 kilometrin kestotestit. Auto Bild Suomi ilmestyy useammin kuin mikään muu suomalainen autolehti. 24 numeroa vuodessa takaa ajankohtaisuuden.

Ilmestyy

Ilmestyy 24 kertaa vuodessa (2016)
Ilmestyy 22 kertaa vuodessa (2017)

Lisätietoja

Tilaa

Valitse tilauksen kesto

Kestotilaus 12 kk 63.00 eur + uusille tilaajille
1 kk kaupan päälle
Määräaikaistilaus 12 kk 68.00 eur + uusille tilaajille 1 kk kaupan päälle
Kestotilaus 6 kk 33.00 eur
Määräaikaistilaus 6 kk 36.00 eur

Laskutus

1 erässä
2 erässä
3 erässä (vain 12 kk tilaukset)

Auto Bild Lehteä lukevat ovat katsoneet myös näitä tarjouksia

Palaa Etusivulle >>

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: