Avotakka lehti tarjous – Tilaa Avotakka

avotakka-lehti-tarjous

Avotakka tarjoaa monipuolista ja huolella toteutettua sisältöä sisustamisen, asumisen ja muotoilun saralta. Avotakka tarjoaa lukijalleen muun muassa seuraavia asioita hyvin kirjoitetuin artikkelein ja kuvin: kiinnostavia ihmisiä ja ihania koteja, tee itse -sisältöä, vihersisustamista, pintaremonttiohjeita, antiikkia ja keräilyä, ruoka- ja kattausvinkkejä, entisöintiä, tuunaamista ja korjaamista. Oivaltava, lämmin ja raikas Avotakka sopii kaikille sisustuksesta, asumisesta ja omasta kodista kiinnostuneelle.

Vaikkakin lukuisia lehtiä voikin tätä nykyä lukea niin ikään netissä, tavallista aikakauslehteä on mukavaa lukea esimerkiksi selällään patjalla maaten tai kiikkutuolissa. Lisäksi lehti kulkee repussa vaivatta missä vain ja paperilehteä on mukava lueskella muun muassa lentokoneessa matkatessa. Nykyään monet korkealaatuiset julkaisut voi tilata huokeaan hintaan, ja myöskin lukuisat aikakauslehdet antavat uudelle tilaajalle merkittäviä lahjoja tilauksen vuoksi. Lukeminen on mielenkiintoinen harraste, joka riemastuttaa ja laajentaa yleistietoa. Lehtitarjousten avulla se voi olla myös edullinen.

Suomen suurin sisustuslehti

Avotakkaa lukemalla löydät oman tyylisi, oletpa sitten moderni, romantikko, klassinen, etno- tai ekohenkinen. Tarjoilemme sinulle ihania katseluelämyksiä kaikista näistä tyylilajeista sekä asiantuntevimmat sisustusideat niiden toteuttamiseen ja jopa eri tyylilajien yhdistämiseen.

Avotakka kertoo antiikin ja kestävien klassikoiden kautta, mistä me sisustajina tulemme ja uusimpien trendien avulla, mihin me menemme. Avotakka ei sorru pintaliitoon ja pinnallisuuteen, vaan kertoo sisustamisesta kestävästi: Entisöintipalstamme ”Kalustekorjaamon” ohjein myös kirpputorilöydöt saavat entistä ehomman ilmeen.

Tilaa Avotakka

Avotakka on Suomen suosituin sisustuslehti. Avotakasta ilmestyy 12 numeroa vuodessa.

Esimerkkejä aikaisemmista teemoista:

nro 9. 16.9.2009 Olohuone ja sohvat. Kylpy- ja poreamme-ekstra.
nro 10 . 14.10.2009 Kotiteatterit ja viihde-elektroniikka. Lattiaekstra.
nro 11. 11.11.2009 Ruokaryhmät. Kylpyhuone-ekstra.
nro 12. 2.12.2009 Kaapistot ja lipastot. Seinäpintaekstra.

Ilmestyy

Lisätietoja

Kustantaja H-Town Oy

Tilaa

Valitse tilauksen kesto
Kestotilaus 12 kk 32,95 eur
Määräaikaistilaus 12 kk 34,95 eur
Kestotilaus 24 kk 49,95 eur
Määräaikaistilaus 24 kk 54,95 eur

Laskutus
1 erässä

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: