Cosmopolitan lehti – Tilaus ja lehtitarjous – Tilaa Cosmopolitan

cosmopolitan lehti tarjous

Cosmopolitan on suosittu ja arvostettu nuorille naisille suunnattu lehti. Lehden mielenkiintoinen sisältö tarjoaa kauneuden ja muodin lisäksi ajankohtaista ja kiinnostavaa tietoa miehistä, ihmissuhteista, tyylistä, julkkiksista, opiskelusta, työstä, terveydestä, vapaa-ajanvietosta, nautinnosta ja itsensä kehittämisestä. Cosmopolitan tarjoaa suomalaiselle naiselle säpinää koko vuodeksi. Joka vuosi marraskuussa Cosmopolitan julkaisee suositun mieskalenterin.

Vaikka suurta määrää lehtiä on mahdollista nykypäivänä lueskella niin ikään netissä, perinteistä lehteä on hauskaa lueskella esimerkiksi mahallaan patjalla makaillen tai ruokapöydässä. Niin ikään paperinen lehti kulkee mukana helposti minne vain ja lehteä voi lueskella vaikkapa metrossa matkustaessa. Nykypäivänä lukuisat mielenkiintoiset lehdet voi tilata halpaan hintaan, ja niin ikään lukuisat lehdet antavat uudelle asiakkaalle mukavia lahjoja tilauksesta. Lehdet on antoisa harraste, joka hauskuuttaa ja josta oppii uutta.

”Nasta napakka naisellinen”

Tämän hetken paras Cosmopolitan tarjous

Yleistä

Cosmopolitan on maailman suosituin ja luetuin nuorten naisten aikakauslehti, joka ilmestyy 40 maassa.

Tunne-elämän aiheet, herkät ja tärkeät parisuhdeasiat sekä kiehtovat ja kiinnostavat jutut seksistä, rakkaudesta ja erotiikasta ovat Cosmopolitanin ydin.

Cosmopolitan antaa tietoa ja vinkkejä muodikkaasta pukeutumisesta, parhaista vaatekaupoista, uusimmista kauneudenhoidon tuotteista ja tyylisuunnista, terveellisistä elämäntavoista, hyvästä kunnosta ja ihanimmista herkuista.

Vaatteet, kampaus, meikki, hyvä olo ja nautinnot ovat tärkeä osa Cosmonaisen koko kuvaa. Cosmossa on positiivista energiaa!

Ilmestyy

Kerran kuukaudessa, 12 numeroa vuodessa.

Lisätietoja

7. Vuosikerta
12 numeroa vuodessa
Keskimäärin 124 sivua
Lukijamäärä: 249.000.

Tilaa

Valitse tilauksen kesto (lehtitilauksissa usein 6 tai 12kk)
Kesto 12 kk 66,00 eur + uusille tilaajille 1 kk kaupanpäälle!
Määräaikaistilaus 12 kk 70,00 eur + uusille tilaajille 1 kk kaupanpäälle!
Kesto 6 kk 34,50 eur + uusille tilaajille 1 kk kaupanpäälle.
Määräaikaistilaus 6 kk 38,00 eur + uusille tilaajille 1 kk kaupanpäälle.

Laskutus
1 erässä
2 erässä
3 erässä (vain 12 kk:n tilaukset)

Onnittelukortti
Lähetä ilmainen virtuaalinen onnittelukortti lahjan saajalle. Voit ajastaa kortin lähtemään automaattisesti haluamanasi päivänä.

Cosmopolitan lukevat ovat katsoneet myös näitä tarjouksia

Palaa Etusivulle >>

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: