Demi lehti – Tilaus ja lehtitarjous – Tilaa Demi

demi lehti tarjous

Nuorten naisten monipuolinen Demi tarjoaa lukijalle kiehtovaa kauneutta, jännittävää viihdettä ja myös paljon tietoa ja vastauksia nuorta naista askarruttaviin kysymyksiin. Lehden juttujen yhtenä tarkoituksena on auttaa nuorta löytämään oma itsensä ja kohottamaan myös itsetuntoaan. Demissä on vinkkejä liikuntaan, ihmissuhteisiin, itsensä hemmotteluun, terveyteen sekä henkiseen hyvään oloon ja iloiseen elämään. Lehdessä myös trendikkäimmät meikki- ja pukeutumisvinkit, lukijoiden kommellukset ja uutuuslevyjen ja – leffojen arvostelut.

Siitä huolimatta että suurta määrää aikakauslehtiä saattaakin nykyisin lukea myös verkossa, normaalia lehtijulkaisua on mukavaa lueskella esim. mahallaan sängyssä makaillen tai terassituolissa. Samoin aikakauslehti kulkee laukussa vaivattomasti missä vain ja paperilehteä on mukava lueskella esimerkiksi linja-autossa matkustaessa. Nykyään monet kiinnostavat lehdeton mahdollista tilata mukiinmenevään hintaan, ja sitäpaitsi lukuisat aikakauslehdet tarjoavat uudelle tilaajalle mielenkiintoisia lahjoja. Aikakauslehdet on mukava harrastus, joka hauskuuttaa ja tuo uusia ajatuksia.

Demi magazine tarjoaa lukijoilleen ajankohtaista tietoa viimeisimmistä hiustrendeistä ja muodin virtauksista – ensimmäisenä. Esittelemme lehdessä uudet tehokkaat hiustenhoitotuotteet ja parhaat ideat. Lehti on tarkoitettu kaikille niille jotka haluavat pysyä ajanhermolla ja tuoda parhaat piirteensä esiin.

Hiusmuodin lisäksi Demi tarjoaa mielenkiintoisia reportaaseja tähtivieraista ja heidän uskomattomista kokemuksistaan eri elämänvaiheissa. Tarinat tempaisevat mukaansa ja tuovat lehden sisältöön oman sähäkän lisävärinsä. Monipuoliset artikkelit käsittelevät muotia, vapaa-aikaa sekä kauneudenhoitoa. Tule mukaan tilaamalla ja lähde kanssamme kohti muodin tulevaisuutta!

Tarjous!

Kun tilaat Demi -lehden vuosikerran (6 numeroa) Lehdet.netistä hintaan 14,90 euroa, saat tilaajalahjaksi 25 euron arvoisen Schwarzkopf-tuotepaketin!

Schwarzkopf-Tuotepaketin sisältö:
– Schwarzkopf matkapakkaus
– Schwarzkopf Bonacure kosteuttava shampoo 100 ml
– Schwarzkopf Bonacure hiuksiin jätettävä hoitosuihke 100 ml
– Nopeasti kuivuva aerosoliton Osis Freeze -hiuskiinne 50 ml
– Kevyt ja voimakkaan killon antava Shape Up -muotoiluvaha 50ml
Tilaajalahjan arvo yht. 25 euroa

Tilaajalahja toimitetaan lähempään postitoimistoon heti maksusuorituksen saavuttua.

Lehden kustantaa Hairstore Oy / Beauty Channel Magazine

Ilmestyy

Demi magazine ilmestyy 6 kertaa vuodessa

Lisätietoja

Tilaa

Valitse tilauksen kesto

Kestotilaus 12 kk, 6 numeroa + tilaajalahja 14,90 eur

Laskutus
1 erässä

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: