ET Lehti Tarjous – Tilaa ET-lehti

et lehti tarjous

ET lehti on suomalaisten rakastama aikuisten lukulehti. Se tarjoaa koskettavia ihmistarinoita, mielenkiintoista luettavaa ja inspiraatiota hieman iäkkäämmille lukijoille.

Lehti on suunnattu elämänvaiheeseen, jossa lapset ovat alkaneet jo lähteä kotoa, ja on aika panostaa omaan hyvinvointiin ja nautintoon. Lehti käsitteleekin paljon matkailua, kodin sisustamista, herkkujen tekemistä ja hyviä elämäntapoja.

ET-lehti onkin eräs suosituimmista lehdistä yli 50 -vuotiaiden keskuudessa.​ Lehden jutut ovat ehkä hieman enemmän naisia kiinnostavia, mutta tämä ei tarkoita etteikö miehillekkin löytyisi paljon mielenkiintoista näiden sivujen seasta.

Tämän hetken parhaat ET lehden tarjoukset

ET lehden sisältö

ET -lehti kertoo aitojen suomalaisten elämästä, siitä millaista elämä on eri elämänvaiheissa olevilla suomalaisilla. Lehti nostaa esille myös hyvin erilaisia elämäntyylejä, jolloin lukijat voivat saada paremman käsityksen myös muunlaisten ihmisten elämästä, avartaen ymmärrystään ja näkökulmaansa.

ET -lehden haastatteluissa kysytään kysymyksiä, joihin halutaan avoimia vastauksia ja niitä usein saadaan. Haastattelut eivät ole ennalta opeteltuja julkkisten haastatteluja,  vaan aitoja haastatteluja niin julkkiksista kuin tavallisilta ihmisiltä.

Tämän lisäksi lehti käsittelee myös monia muita aihealueita, kuten terveys, ruoka ja muoti. Moniin muihin lehtiin verrattuna, on näiden käsittelykulma kuitenkin enemmän hieman iäkkäämmän ihmisen näkökulmasta, ei siitä teinin vinkkelistä.

ET lehti kertoo myös rahankäytöstä, ja auttaa erityisesti vanhempia ihmisiä rahankäytössä ja eläkeasioissa eläkkeelle siirtymisen jälkeen ja siihen valmistauduttaessa.

ET lehteä voikin suositella lämpimästi ihmisille, jotka haluavat lukea tarinoita tavallisten suomalaisten elämästä, ja näin laajentaa myös maailmankuvaansa. Samaten se on täynnä muita iäkkäämpiä ihmisiä kiinnostavia juttuja, aina rahankäytöstä puutarhan hoitoon ja matkusteluun.

ET -lehden tilaajalahjat

ET lehden tilaajalahjat ovat hyvin avokätiset, ja niiden arvo vaihtelee noi 30 - 80 euron väliltä ajankohdan mukaan.

Lahjat vaihtelevat koko ajan, mutta yleisiä ovat mm. erilaiset liinavaatteet, pyyhkeet, laukut ja lahjakortit.

Tilaajalahja annetaan aina lehden tilauksen maksajalle, joten jos ostat tilauksen lahjaksi kaverille tai tutulle, voit joko pitää lahjan itselläsi, tai antaa sen lahjana eteenpäin. Lahjan saat noin kuukauden sen jälkeen, kun lehtitilaus on maksettu.

ET-lehti tuo uutta sisältöä, iloa ja nautintoa lukijan elämään, sekä virikkeitä ja väriä aktiivisten vuosien ajalle. ET-lehti on viihdyttävä ja antoisa aikakauslehti, joka tarjoaa monipuolista tietoa elämän eri asioista ja toimii innostavana idealähteenä. Lehti on suunattu yli 50-vuotiaille, mutta sitä sitä lukevat nuoremmatkin. ET-lehti on rentouttava ja se tuo lukijalleen hyvää oloa. Lehti on luotettava tiedon lähde ja sen avulla pysyy hyvin ajan tasalla myös muuttuvassa maailmassa.

Siitä huolimatta että erilaisia aikakauslehtiä on mahdollista nykyisin lueskella niin ikään internetissä, normaalia lehteä on antoisaa lukea vaikka selällään patjalla makaillen tai saunassa. Samoin tavallinen paperilehti kulkee laukussa mukavasti minne vain ja paperilehteä voi lukea esim. bussissa matkatessa. Nykypäivänä monet mielenkiintoiset lehdet on mahdollista tilata huokeaan hintaan, ja niin ikään lukuisat lehdet myöntävät uudelle lehtitilaajalle arvokkaita lahjoja. Lehdet on mukava harrastus, joka hauskuuttaa ja laajentaa näkökulmaa elämään.

ET-lehti

ET-lehti on luotettava ja selkeä TV-lehti. Katsotuimmat kanavat ja huomattava osa maksullisista kanavista ohjelmatietoineen. Kriitikot ruotivat viikon ohjelmia.

ET-lehti ilmestyy 49 kertaa vuodessa (3 kaksoisnumeroa).

Irtonumerohinta 2,50 euroa.
Suosittelemme:

Suosittelemme kestoliittymätilauksia. Kestoliittymän avulla säästät tilausmaksussa. Kestoliittymä jatkuu kestotilauksena tilauskauden jälkeen.
8 kk ja pidemmät kestoliittymätilaukset jatkuvat 6 kk:n laskutusvälillä. 5 kk:n tilaukset jatkuvat 4 kk:n laskutusvälillä.

Kestoliittymätilaus vain rekisteröityneille käyttäjille. Rekisteröidy käyttäjäksi!

Tilausjaksot

Tilausjakso Lehtien määrä Hinta / Jakso Hinta / Lehti
12 kk kestotilaus 91.80 e 49 lehteä 91,80 € 1,87 €
Maksuerät Tilaajalahja Lisää
Lisää
Tilausjakso Lehtien määrä Hinta / Jakso Hinta / Lehti
4 kk kestotilaus 33.00 e 16 lehteä 33,00 € 2,06 €
Maksuerät Tilaajalahja Lisää
Lisää

Ilmestymisaikataulu / 2009

ET-lehti on aikuisen naisen oma aikakauslehti, joka on ainoa lajissaan Suomessa. Se on sisällöltään monipuolinen ja lukijalle läheinen: tärkeitä aiheita ovat terveys, ruoka, koti, puutarha, matkustaminen, ihmissuhteet ja raha-asiat.

ET-lehden lukijat odottavat lehdeltään mieluisia elämyksiä ja uusia kokemuksia, mutta se on tärkeä myös luotettavan tiedon lähteenä.

Ilmestyy

18 numeroa vuodessa.

Tilaa

Valitse tilauksen kesto
Kestotilaus 12 kk 84,00 eur + uusille tilaajille 2 kk kaupanpäälle!
Määräaikaistilaus 12 kk 99,00 eur + uusille tilaajille 2 kk kaupanpäälle!
Kestotilaus 6 kk 44,00 eur.
Määräaikaistilaus 6 kk 55,00 eur.

Laskutus
1 erässä
2 erässä
3 erässä

ET -Ristokot on uusi ja monipuolinen ristikkolehti joka sisältää ristikoita aina helpoista haastavampiin ratkottaviin. Lehdessä on paljon myös erikoistehtäviä kuten piilosanoja, tavuristikoita, kryptoja sanakehikoita, avoristikkoja sekä suosittuja japanilaisia ristikoita. ET-Ristikoissa pääpalkinto on 500 euroa, ja rahapalkintoja on yhteensä 800 euron arvosta.

ET Lehteä lukevat ovat katsoneet myös näitä tarjouksia

Palaa Etusivulle >>

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: