ET Lehti Tarjous

et lehti tarjous

ET lehti on suomalaisten rakastama aikuisten lukulehti. Se tarjoaa koskettavia ihmistarinoita, mielenkiintoista luettavaa ja inspiraatiota hieman iäkkäämmille lukijoille.

Lehti on suunnattu elämänvaiheeseen, jossa lapset ovat alkaneet jo lähteä kotoa, ja on aika panostaa omaan hyvinvointiin ja nautintoon. Lehti käsitteleekin paljon matkailua, kodin sisustamista, herkkujen tekemistä ja hyviä elämäntapoja.

ET-lehti onkin eräs suosituimmista lehdistä yli 50 -vuotiaiden keskuudessa.​ Lehden jutut ovat ehkä hieman enemmän naisia kiinnostavia, mutta tämä ei tarkoita etteikö miehillekkin löytyisi paljon mielenkiintoista näiden sivujen seasta.

ET lehden sisältö

ET -lehti kertoo aitojen suomalaisten elämästä, siitä millaista elämä on eri elämänvaiheissa olevilla suomalaisilla. Lehti nostaa esille myös hyvin erilaisia elämäntyylejä, jolloin lukijat voivat saada paremman käsityksen myös muunlaisten ihmisten elämästä, avartaen ymmärrystään ja näkökulmaansa.

ET -lehden haastatteluissa kysytään kysymyksiä, joihin halutaan avoimia vastauksia ja niitä usein saadaan. Haastattelut eivät ole ennalta opeteltuja julkkisten haastatteluja,  vaan aitoja haastatteluja niin julkkiksista kuin tavallisilta ihmisiltä.

Tämän lisäksi lehti käsittelee myös monia muita aihealueita, kuten terveys, ruoka ja muoti. Moniin muihin lehtiin verrattuna, on näiden käsittelykulma kuitenkin enemmän hieman iäkkäämmän ihmisen näkökulmasta, ei siitä teinin vinkkelistä.

ET lehti kertoo myös rahankäytöstä, ja auttaa erityisesti vanhempia ihmisiä rahankäytössä ja eläkeasioissa eläkkeelle siirtymisen jälkeen ja siihen valmistauduttaessa.

ET lehteä voikin suositella lämpimästi ihmisille, jotka haluavat lukea tarinoita tavallisten suomalaisten elämästä, ja näin laajentaa myös maailmankuvaansa. Samaten se on täynnä muita iäkkäämpiä ihmisiä kiinnostavia juttuja, aina rahankäytöstä puutarhan hoitoon ja matkusteluun.

ET -lehden tilaajalahjat

ET lehden tilaajalahjat ovat hyvin avokätiset, ja niiden arvo vaihtelee noi 30 - 80 euron väliltä ajankohdan mukaan.

Lahjat vaihtelevat koko ajan, mutta yleisiä ovat mm. erilaiset liinavaatteet, pyyhkeet, laukut ja lahjakortit.

Tilaajalahja annetaan aina lehden tilauksen maksajalle, joten jos ostat tilauksen lahjaksi kaverille tai tutulle, voit joko pitää lahjan itselläsi, tai antaa sen lahjana eteenpäin. Lahjan saat noin kuukauden sen jälkeen, kun lehtitilaus on maksettu.

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: