GTi Lehti Tarjous – Tilaa GTi-Magazine

gti lehti tarjous

GTi-Magazine on erityisesti harrasteautojen tuningiin eli tuunaukseen keskittynyt erikoislehti. Japanilaisten ja eurooppalaisten autojen rakentamisesta, ulkonäön parantelusta ja autojen tekniikan säädöstä kiinnostuneen henkilön valinta tietolähteeksi on GTi. Paljon kuvia sisältävissä artikkeleissa kerrotaan harrastajien autoprojekteista yksityiskohtaisesti. Myös tuning-varusteiden testausta ja erilaisia tee itse -oppaita esimerkiksi autojen ulkonäön muuttamiseen halutunlaiseksi.

Vaikka erilaisia lehtiä on mahdollista tätä nykyä lukea niin ikään netissä, tavallista lehtijulkaisua on hauskaa lueskella esim. selällään patjalla maaten tai terassituolissa. Lisäksi aikakauslehti kulkee laukussa kätevästi missä vain ja paperilehteä on mahdollista lueskella esimerkiksi junassa matkatessa. Tätä nykyä lukuisat korkealaatuiset aikakauslehdet saa tilattua halpaan hintaan, ja niin ikään monet aikakauslehdet antavat uudelle asiakkaalle kiehtovia lahjoja. Lehtien lukeminen on hauska harrastus, joka kiehtoo ja laajentaa näkökulmaa elämään.

GTi Magazine on täysin uudenlainen suomenkielinen euro- ja japsiautojen harrastamiseen keskittynyt näyttävä ja korkeatasoinen erikoislehti.

Tämän hetken paras GTi Magazine tarjous

Sisällön pääalueina ovat katuautot sekä niiden esittely ja rakentelu eli tuning.

Muita keskeisiä aihealueita ovat tekniset artikkelit, autohifi, tarvike- ja osauutuudet sekä sporttisten uusien autojen esittelyt.

Jokaisessa numerossa esitellään uusi GTi-tyttö, keskiaukeamalta löydät posterin ja tyttökalenterin.

GTi Lehteä lukevat ovat katsoneet myös näitä tarjouksia

Palaa Etusivulle >>

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: