Historia -Lehti Tarjous – Tilaa Historia Lehti

historia lehti tarjous

Historia lehti on Tieteen Kuvalehden alla toimiva lehti, joka keskittyy vain historiaan.

Yhteys Tieteen Kuvalehteen tarkoittaa kuitenkin sitä, että tällä lehdellä on sama osaava ja laadustaan tunnettu toimittajakaarti ja osaaminen, mistä sen emolehti on tullut tutuksi.

Historia lehti vie sinut mielenkiintoisimpien historiallisten tapahtumien äärelle, olivat ne sitten lähihistoriassa tai kauempana menneisyydessä. Samalla se yrittää yhdistää näitä tapahtumia ja asioita nykypäivään, siinä määrin kun se on mahdollista.

Tieteen Kuvalehti Historia esittelee myös historian merkkihenkilöitä laajoin ja syventävin artikkelein, kertoen heidän taustoistaan ja elämästään. He voivat olla kuuluisia sotilaita, keksijöitä tai uskonollisia vaikuttajia.

Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että historia lehti unohtaisi kokonaan tavallisten ihmisten elämän. Mukavana yksityiskohtana lehti käsittelee myös sitä puolta historiaa. Lehden sivuilta saakin vastauksia sellaisiin kysymyksiin kuten "Millaista oli arkielämä keski-ajalla?" ja "Miten ihmiset elivät antiikin Roomassa?"

Lehden toimituksesta vastaa laaja kaarti historian asiantuntijoita, jonka ansiosta voit olla varma siitä, että lehden asiat perustuvat faktaan ja tieteelliseen aineistoon, poistaen niitä monesti vaivaavan kuivuuden.

Tämä ei ole mikään fiktiolehti, vaikka sen mielenkiintoiset tarinat voivatkin välillä vaikuttaa kuin hienolta tarinalta. Historia on kuitenkin täynnä mielenkiintoisia tositarinoita, joita tämä lehti esittelee laajasti sivuillaan joka kuukausi.

Historia lehti onkin jokaisen historiasta kiinnostuneen valinta, ja sen jutut ovat monesti niin mielenkiintoisia, että myös historiasta vähemmän kiinnostuneet uppoutuvat sen juttuihin.

Lehden tilaajalahjat ovat myöskin äärimmäisen anteliaat, ja vaihtelevat usein.

Historia lehti lyhyesti

  • Koko nimi: Tieteen Kuvalehti Historia
  • 18 julkaisua vuodessa
  • Päätoimittaja: Torsten Weper
  • Lukijakunta aika tasan miesten ja naisten välillä

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: