Kotivinkki Tarjous – Tilaa Kotivinkki

kotivinkki tarjous

Kotivinkki on lämminhenkinen lehti naisille, joille perhe on tärkeää. Se tarjoaa ohejita ja niksejä arjen elämään, vastaten mm. kymyksiin kiten "Kuinka nauttia arjesta?" ja "Kuinka voida hyvin?"

Ei voida tietenkään unohtaa kotivinkin kuuluisia ja niin maistuvia reseptejä, joiden avulla voit luoda upeita aterioita arkena ja juhliin.

Tämän lisäksi löydät kotivinkistä artikkeleja perhe-elämän kiemuroista, sisustuksesta, käsitöistä, kauneudesta ja tietenkin omasta ja muiden hyvinvoinnista.

Kotivinkki Tarjous

Kotivinkki tuo iloa arkeen innostavien sisustusjuttujen, tee itse -ideoiden ja herkullisisten ruokaohjeiden muodossa. Lehti tarjoaa sanoin ja kuvin myös pukeutumis- ja kauneusvinkkejä sekä tietoa terveydestä ja hyvinvoinnista. Kiinnostavien ihmisten haastatteluja sekä tietoa ajankohtaisista ilmiöistä ja asioista. Ideat kotiin ja arkeen, kauniit ja kätevät sisustusvinkit, helpot askartelu- ja käsityöohjeet, mielenkiintoiset tee itse -ideat.

Siitä huolimatta että lähes kaikkia lehtiä saattaakin nykypäivänä lukea niin ikään netissä, normaalia lehtijulkaisua on antoisaa lueskella vaikka selällään sängyssä maaten tai ruokapöydässä. Lisäksi paperinen aikakauslehti kulkee repussa vaivatta minne vain ja paperilehteä on mukava lukea esim. lentokoneessa matkustaessa. Tänään useat kiinnostavat lehdet on mahdollista tilata edulliseen hintaan, ja myöskin lukuisat lehdet myöntävät uudelle lehtitilaajalle mukavia tilaajalahjoja. Lehtien lukeminen on antoisa harrastus, joka viihdyttää ja laajentaa perspektiiviä elämään.

Lehden sisällössä yhdistyvät hyöty ja huvi. Kotivinkki tarjoaa lukijoilleen ennakkoluulottomasti suositut valmismatkakohteet, kaukomatkat, maailmankaupungit, lähialueet ja kotimaan.

Lehden vahvuuksia ovat lisäksi ainutlaatuiset kohde-esittelyt, hintavertailut ja matkustusvinkit.

Ilmestyy

8 numeroa vuodessa:

5.12.2006
16.1.2007
6.3.2007
17.4.2007 ilmestyy seuraavaksi
29.5.2007
14.8.2007
25.9.2007
30.10.2007
27.11.2007

Lisätietoja

Tilaa

Valitse tilauksen kesto
Kestotilaus 12 kk 51,00 eur + uusille tilaajille 1 nro kaupan päälle!
Määräaikaistilaus 12 kk 53,00 eur + uusille tilaajille 1 nro kaupan päälle!

Laskutus
1 erässä
2 erässä
3 erässä

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: