Mikrobitti Tarjous – Tilaa MikroBitti

mikrobitti tarjous

Mikrobitti on uudistunut, ja palannut juurilleen tietotekniikan pariin. Pois on jätetty kaikki partatrimmerien ja kodinkoneiden testaukset. Mikrobitti keskittyy taas siihen mihin se ennen vanhaankin panosti.

Lehti sisältää artikkeleita uusista innovaatioista, testaa uusia laitteita, vertailee eri tuotteiden välisiä eroja ja kertoo mitä tietotekniikan maailmassa tapahtuu tällä hetkellä.

Jos sinua kiinnosta​a tietotekniikka ja tietokoneet, kannattaa uudistunut Mikrobitti tarkastaa. Se on lehti tekniikkafaneille, tekniikkafanien tekemänä.

Mikrobitin taustaa

Mikrobitti (joka myös aiemmin kulki nimellä MB-lehti) on ihan skandinaavian alueella levikkinsä puolesta eräs kaikkein suosituimmista elektroniikkaan keskittyvistä lehdistä.

Se sai alkunsa jo vuonna 1984, joten se on ilmestynyt tänä vuonna 2017 jo yli 30 vuoden ajan, ja parin vuoden päästä se juhlii 35 vuotistaivaltaan.

Alunperin lehti tuli tunnetuksi laajoista ja asiantuntevista kirjoituksistaan liittyen mm. sellaisiin klassikkokoneisiin kuten Commodore 64 ja Amiga.​

Alunperin Mikrobitti lehti käsitteli vain yksinomaan tietokoneisiin liittyviä asioita, mutta vuodesta 2004 alkaen on se alkanut käsitellä elektroniikkaa laajemmiltikin. Enään ei käsittelyssä ole vain näytönohjaimet ja uudet prosessorit, vaan lehden aiheet käsittelevät kaikkea telkkareista, tietokoneiden kautta mikroaaltouuneihin.

Mikrobitin historian muita merkittäviä muutoksia ovat olleet vuonna 2006 tapahtunut yhdistyminen Hifi-lehden kanssa, jonka ansiosta lehti sai asiantuntevan hifilaitteisiin erikoistuneen toimittajajoukon osaksi tiimiään. Tämän ansiosta lehti onkin eräs parhaita lehdistä myös mitä tulee hifilaitteisiin ja tavaroihin.

Vuonna 2012 lehti vaihtoi suuntansa, ja nimesi itsensä uusiksi MB-lehdeksi. MB:n oli tarkoitus kertoa laajemminkin digitaaliseen elämäntapaan liittyvistä jutuista artikkelein ja kirjoituksin. Ongelmaksi muodoistui kuitenkin se, että sen lukijat eivät muutoksesta pitäneet.

tietokone

Siinä missä parhaimmillaan tämä elektroniikkaan keskittynyt lehti nautti yli 100 000 ihmisen levikistä, laski muutoksen myötä levikki pahimmilaan alle 30 000.

Ei siis mikään ihme, että kun Talentum suostui ostamaan lehden 2015, myytiin se nopeasti pois.​

Talentumilla oli kuitenkin idea lehden tulevaisuudelle, ja vuonna 2015 tapahtui samalla iso muutos, jolloin MikroPc lehti yhdistyi myös osaksi MB-perhettä. Samalla lehti vaihtoi nimensä takaisin vanhaksi tutuksia Mikrobitiksi.

Lehden kohdistus palautui samalla enemmän juuri tietokoneisiin, ja pois jäivät edellisen muutoksen tuomat partakoneet ja tylsät laitteet. MikroPC:n osaava toimitus toi paljon osaamista tietokoneista, jotka ovat nousseet taas isoon rooliin lehden nykyisessä muodossa.

Nykyisin jakelu on taas noussut hieman yli 40000 kotitalouteen, ja arviolta noi 160 000 ihmistä lukee lehden kuukausittain.

Mikrobitti jatkaa myös jo kauan jatkunutta perinnettään, jossa se tarjoaa lukijoilleen paljon muutakin kuin vain luettavan lehden. Tarjolla tilaajille on mm. kotisivutilaa, oma sähköpostiosoite ja vuosittain ilmestyvä DVD-levy, jossa on paljon kiinnostavia ohjelmia ja tuotteita.​

Mikrobitti lehden faktat lyheysti

  • Aihe: Tietokoneet ja elektroniikka
  • Päätoimittaja: Mikko Torikka
  • Ilmestyy: 12 kertaa vuodessa
  • Julkaisupäivä: noin kuukauden puolivälissä

MB on digitaaliseen tekniikkaan keskittynyt erikoislehti. MB tarjoaa paljon mielenkiintoista luettavaa ja älykästä viihdettä luotettavien vertailujen ja testien, ajankohtaisten uutuustuotteiden, tekniikan hyödyntämiseen sopivien ohjeiden, sekä uusien tuotteiden ja tekniikoiden esittelyjen muodossa. Lehdessä on paljon tietoa muun muassa oheislaitteista, kameroista, televisioista, tietokoneista, kotiteattereista ja kännyköistä. MB palkitsee lehden tilaajat myös sähköisillä eduilla, joihin kuuluu mm. kootusti hyötyohjelmia ja viihdettä.

Vaikka erilaisia julkaisuja on mahdollista nykyisin lukea niin ikään netissä, perinteistä paperista lehteä on mukavaa lukea esim. selällään sängyssä makaillen tai ruokapöydässä. Lisäksi perinteinen lehti kulkee kassissa kätevästi missä vain ja sitä voi lukea esim. lentokoneessa matkatessa. Nykyisin useat korkealaatuiset aikakauslehdet voi tilata edulliseen hintaan, ja sitäpaitsi lukuisat aikakauslehdet tarjoavat uudelle tilaajalle kiehtovia lahjoja. Lehtien lukeminen on mukava harraste, joka riemastuttaa ja laajentaa näkökulmaa elämään.

Mikrobitti on laaja-alainen tietotekniikan yleisaikakauslehti. Se on myös Suomen suurin tietotekniikkalehti sekä levikiltään että lukijamäärältään.

Lehti antaa käytännön läheisiä Windows-vinkkejä, ohjeita Internetin käyttöön ja tietoa ohjelmoinnista.

MikroBitti esittelee parhaat pelit ja oheislaitteet. Lukijat tietävät, mitä kannattaa pelata ja millaisia varusteita hankkia.

Ilmestyy

11 numeroa vuodessa:

2.10.2006
1.11.2006
30.11.2006
2.1.2017
1.2.2017
1.3.2007
2.4.2007
2.5.2017
1.8.2017 ilmestyy seuraavaksi
31.8.2007
1.10.2007
1.11.2007
30.11.2007

Lisätietoja

Jokaiselle tilaajalle: Huvi- ja hyötyromppu, käyttöoikeus MBnetiin, oma sähköpostiosoite ja 50 mt kotisivutilaa sekä rajattomasti surffausaikaa pelkkien lähipuheluiden hinnalla!

Tilaa

Valitse tilauksen kesto
Kestotilaus 12 kk 78,00 eur + uusille tilaajille 1 nro kaupan päälle!
Määräaikaistilaus 12 kk 84,00 eur + uusille tilaajille 1 nro kaupan päälle!
Kestotilaus 6 kk 43,00 eur.
Määräaikaistilaus 6 kk 45,00 eur.

Laskutus
1 erässä
2 erässä
3 erässä (vain 12 kk:n tilaukset)

More...

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: