Olivia lehti tarjous – Tilaa Olivia

olivia-lehti-tarjous

Olivia-lehti tarjoaa mielenkiintoista luettavaa ihmisistä, ajan ilmiöistä, muodista, meikeistä ja mielenkiintoisista puheenaiheista. Olivia esittelee seksikkäitä alusvaatteita, auttaa löytämään sinulle sopivan hiustyylin tai syvällisesti pohtii naiseuden suruja ja iloja. Olenko oikeassa ammatissa? Millaista ruokaa tarjoaisin ruokavieraille? Pitäisikö muuttaa maaseuden rauhaan? Haluanko ollenkaan äidiksi? Olivia vastaa moneen kysymykseen, joita varsinkin kolmekymppiset naiset usein pohtivat.

Vaikkakin lähes kaikkia aikakauslehtiä saattaakin nykyaikana lueskella niin ikään internetissä, perinteistä paperilehteä on rentouttavaa lueskella esim. selällään sängyllä makaillen tai sohvalla. Samoin lehti kulkee repussa vaivattomasti missä vain ja lehteä on mukava lukea esim. junassa matkatessa. Tätä nykyä lukuisat sopivat lehdet saa tilattua edulliseen hintaan, ja sitäpaitsi monet aikakauslehdet myöntävät uudelle lehtitilaajalle kiehtovia tilaajalahjoja. Aikakauslehdet on antoisa ajanviete, joka hauskuuttaa ja tuo uusia ajatuksia.

Upeita neule- ja virkkausmalleja koko perheelle arkeen ja juhlaan! Mallit näyttäviin virkattuihin liinoihin, verhoihin ja peitteisiin. Ihastuttavia puseroita ja asukokonaisuuksia koko perheelle. Ideoita aloittelijalle ja taiturille! Työohjeet, tarvikkeet, lankavaihtoehdot ja tarviketiedustelut on neuvottu jokaisessa ohjeessa. Lähes 300 ohjetta vuodessa antaa käsille ja mielikuvitukselle mahdollisuuden luoda kaunista neuloen ja virkaten.

Ilmestyy

6 numeroa vuodessa

3.1.2017
1.3.2017 ilmestyy seuraavaksi
3.5.2017
29.6.2017
31.8.2017
1.11.2017

Lisätietoja

Kustantaja Kolmiokirja Oy

Tarjous!

Uuden tilaajan lahjana saat kaupan päälle aidot 3 mm vahvuiset BAMBU SUKKAPUIKOT! (arvo 8 euroa).

Tilaa

Valitse tilauksen kesto

Kestotilaus 12 kk + sukkapuikot 41,00 eur
Määräaikaistilaus 12 kk + sukkapuikot 44,00 eur

Laskutus

Mikäli haluat maksaa tilauksesi useammassa kuin yhdessä erässä, lisätään tilauksesi hintaan laskutuslisä joka on 0,50 eur/erä.

1 erässä
2 erässä

Olivia on jokaisen itsestään ja lähimmäisistään huolehtivan naisen hyvinvointi- ja terveyslehti. 120-vuotias Kotilääkäri arvostaa arkea mutta kannustaa myös rikkomaan tuttuja rajoja. Kotilääkärin sykkivä sydän on asiantunteva terveysjuttu. Lisäksi mielen ja psyyken asiat, työelämän ilot ja surut, kauneus, liikunta, ruoka ja ravitsemus, ekologisuus sekä itsehoito ovat mukana joka kuukausi.

Oliviaon luetettavaa hyötytietoa sekä paljon hemmotteluvinkkejä, jotka on räätälöity helpottamaan suomalaisen naisen terveellistä arkea!

– Marjatta Leino, päätoimittaja

Oliviailmestyy 12 kertaa vuodessa.

Irtonumerohinta 7,90 euroa.
Tilaajalahjat:

Tilausjakson kohdalta voit valita itsellesi sopivan tilaajalahjan. Tilaajalahja toimitetaan, kun laskusta on maksettu 1. erä.

Suosittelemme:

Suosittelemme kestotarjouksia. Lehtitarjous jatkuu normaalina 6 kk:n kestotilauksena tilauskauden jälkeen. Vain asiakkaaksi kirjautuneille! Kirjaudu asiakkaaksi!

Yhtyneet Kuvalehdet – lehdet – Olivia- terveys

Tilausjaksot

Tilausjakso Lehtien määrä Hinta / Jakso Hinta / Lehti
12 kk kestotilaus 12 lehteä 83,80 € 6,98 €
Maksuerät Tilaajalahja Lisää
Lisää
Tilausjakso Lehtien määrä Hinta / Jakso Hinta / Lehti
7 kk kestotarjous 34.00 e 7 lehteä 60,30 €
34,00 €
(- 43,6 %) 4,86 €
Maksuerät Tilaajalahja Lisää
Lisää
Tilausjakso Lehtien määrä Hinta / Jakso Hinta / Lehti
7 kk määräaikainen 42.00 e 7 lehteä 60,30 €
42,00 €
(- 30,3 %) 6,00 €
Maksuerät Tilaajalahja Lisää
Lisää

Ilmestymisaikataulu / 2018

9. 8.9. Iskias. Kehon kuuntelu. Jalkojen syyshuolto.
10. 6.10. Naisen gynekologian opas.
11. 3.11. Talviliikuntavarusteet.
12. 1.12. Rentoutumisen aakkoset. Kunnon joululahjat.

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: