Seiska (7 Päivää) Tarjous – Tilaa Seiska

Seiska Tarjous

Seiska lehti on eräs Suomen luetuimmista lehdistä, joka käsittelee erityisesti julkkisten asioita Suomessa ja maailmalla. Voidaankin sanoa, että suurelle osalle Seiska lehti ei juuri esittely tarvitse, vaan jokainen kyllä tietää millainen ja mikä lehti on kyseessä.

Seiska on kiistanalainen lehti, jolla on kuitenkin suuri lukijakuntansa, joka odottaa sitä joka viikko.

Seiskaa lukemalla saat selville, mitä Suomessa oikein tapahtuu, muutenkin kuin vain uutisten tasolla. Lutut voivat shokkerrata, tai yllättää, ehkä jopa saada sinut ihmettelemään.

Kuuma viihdelehti 7 Päivää vie lehden lukijan takuuvarmasti sisäpiirin ytimeen. Saat viikottain kotiisi suositun viihdelehden sekä kattavan TV-lehden jossa mukana myös filmiopas. Kuumat ja kiihkeät kotimaiset julkkisuutiset, TV-sarjojen juonipaljastukset, suurten ulkomaisten julkisuuden henkilöiden skandaalit, luksuskodit, asut ja tyylit. Seiskan juttujen pääaiheina ovat pitkälti julkkisten ihmissuhteet, omaisuus, avioerot, häät ja muut samankaltaiset asiat.

Tämän hetken paras Seiska tarjous

Siitä huolimatta että suurta määrää julkaisuja saattaakin nykyaikana lukea myös internetissä, normaalia lehteä on hauskaa lukea esimerkiksi mahallaan sängyllä makaillen tai ruokapöydässä. Sitäpaitsi aikakauslehti kulkee kassissa näppärästi missä vain ja lehteä on mukava lueskella esim. linja-autossa matkatessa. Tänä päivänä monet sopivat aikakauslehdet saa tilattua mukiinmenevään hintaan, ja niin ikään lukuisat julkaisut tarjoavat uudelle asiakkaalle jännittäviä lahjoja tilauksen vuoksi. Lehtien lukeminen on mukava harrastus, joka riemastuttaa ja laajentaa näkökulmaa elämään.

Seiskasta löytyy kaikki. Joka viikko samoissa kansissa ajankohtainen, värikäs viihdelehti ja täydellinen TV-lehti. Seiskan lukijana tiedät kaiken ensimmäisten joukossa.

10 Seiskaa vain 19,90 euroa ja 24,90 euron arvoinen ladattava Led-lamppu KAUPAN PÄÄLLE.

Katso tilausjaksot ja tilaa Seiska!

Seiska – uutiset – viihde – lehdet

7 Päivää lehti on täynnä taikaa, seikkailuissa ovat mukana Will, Irma, Taranee, Cornelia ja Hay Lin. Jokaisesta numerosta löydät 60 sivua seikkailun täytteistä sarjakuvaa, Taikaportti-lukijapalstan, hilpeitä testejä, horoskooppeja sekä kurkistuksia W.I.T.C.H tyttöjen arkielämään.

Ilmestyy

Kerran kuukaudessa, 12 numeroa vuodessa.

Tilaa

Valitse tilauksen kesto
Kesto 12 kk 45,00 eur
Määräaikaistilaus 12 kk 48,00 eur
Kesto 6 kk 24,00 eur
Määräaikaistilaus 6 kk 25,00 eur
Laskutus
1 erässä
2 erässä
3 erässä (vain 12 kk:n määräaikaistilaus)

Seiska Lehteä lukevat ovat katsoneet myös näitä tarjouksia

Palaa Etusivulle >>

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: